Aktuelt

Opening ceremony - new facilities at GC Rieber Compact India

"Make in India"

GC Rieber Compact åpnet i forrige uke nye og utvidede produksjonsfasiliteter i Guargon, India. Satsingen er verdt 3,6 millioner dollar og vil tredoble kapasiteten med 6500 tonn ernæringsprodukter per år. Norges offisielle nettside i India kommenterer at dette er et stort bidrag til «Make in India».

Les mer
Product: Seven Oceans

Produserer naudmat seint og tidleg

Sjeldan har det vore produsert så mange pakkar med naudmat og vatn ved Compact AS som no. For å koma ajour med alle bestillingane, har dei tilsette stått på seint og tidleg.

Les mer
Basen på Marineholmen

Marin klynge på Marineholmen ekspanderer

Konsernsjef Remi Eriksen i DNV GL kunne i dag ønske om lag 100 gjester velkommen til åpningen av de ny lokalene på Marineholmen. Med seg for å gjennomføre den høytidelige åpningen hadde Eriksen med seg Bergens ordfører Marte Mjøs Pedersen. 

Les mer
DNB-bygget i Solheimsviken, fotograf Sindre Ellingsen

Salg av DNB-bygget i Bergen

GC Rieber Eiendoms datterselskap Solheimsviken Næringspark AS har inngått avtale om å selge DNB-bygget, Solheimsgaten 7 A-E i Bergen, til Storebrand Eiendomsfond Norge KS. Transaksjonen er basert på en eiendomsverdi på 1.472 millioner kroner.  Overtagelsen finner sted medio januar 2016.

Les mer
Avdelinger GC Rieber Salt. Hovedkontor i Oslo.

GC Rieber Salt er blitt ISO 9001-sertifisert

Som et ledd i å tilrettelegge for optimal kundebehandling har GC Rieber Salt gjennomført ISO 9001:2008-sertifisering. Sertifiseringen dekker alle lokasjoner og omfatter 6 avdelinger og 13 lager i Norge, samt 1 avdeling og 4 lager i Danmark.

Les mer
Utrustningsbygget blir til Bergen Helsehus, Legevakten

Rekordrask bygging i Solheimsviken

Bergen Helsehus, Legevakten i Solheimsviken er klar for overlevering 1. oktober 2015. Prosjektering og ombygging har tatt to år, noe som sannsynligvis er norsk rekord i bygging av helsehus.

Les mer
GC Rieber Oils 50 år

GC Rieber Oils er 50 år

Industribedriften GC Rieber Oils er 50 år 10. mai, og har siden 1965 utviklet seg fra enkel raffinering av tran til å bli en høyteknologisk virksomhet med mulighet til å produsere ulike konsentrater av fiskeoljer.

Les mer
Tannhjul

Nytt styre i GC Rieber AS

Camilla Grieg er ny styreleder i GC Rieber AS. Tor Morten Osmundsen er nytt styremedlem. Trygve Bruvik takker for seg etter lang og god innsats i 18 år i styret.

Les mer
Christian Rieber

Christian Rieber fikk Christieprisen

Vinner av Christieprisen 2015 er offentliggjort og vi er stolte av at Christian Rieber, styreleder i GC Rieber Fondene, har mottatt prisen som setter fokus på god samhandling mellom forskning, utdanning og omverdenen. 

Les mer
Illustrasjon av Birkeland Næringspark

Klarsignal for Birkeland Næringspark

En vedtatt reguleringsplanen er en viktig milepæl. Nå kan vi arbeide mer konkret og målrettet. Birkeland er spesiell for oss. Vi har bygget mange næringsparker hvor vi transformerer et utdatert industri- eller verftsområde,
men dette er første gang vi starter med blanke ark og skal skape en helt ny næringspark.

Les mer