Tannhjul

Nytt styre i GC Rieber AS

Camilla Grieg er ny styreleder i GC Rieber AS. Tor Morten Osmundsen er nytt styremedlem. Trygve Bruvik takker for seg etter lang og god innsats i 18 år i styret.

Følgende nytt styre ble valgt

  • Camilla Grieg, styreleder
  • Per Otto Dyb, nestleder
  • Bjart Nygaard, styremedlem
  • Tor Morten Osmundsen, styremedlem
  • Henriette Rieber, styremedlem

Camilla Grieg (51), som er ny styreleder, er Cand.mag. fra Universitetet i Bergen og har en MBA fra University of San Fransisco. Hun er også Autorisert Finansanalytiker fra NHHK/NFF. Grieg har arbeidserfaring fra Bergen Fonds AS, Star Shipping AS og er nå adm.dir. i Grieg Star Group AS og medeier i Grieg Gruppen. Hun har tidligere sittet i styret i GC Rieber Shipping ASA. Grieg har sittet i konsernstyret i 9 år, hvorav de siste årene som nestleder.

Tor Morten Osmundsen (56), som er ny i styret, har en Master of Science fra UMIST, Manchester, UK og har tilleggsutdannelse innen juss og business. Han har sin arbeidserfaring fra Statoil, ABB og Lærdal Medical AS hvor han var COO og CEO i 11 år. I dag er Osmundsen CEO i Skangass AS som er eiet av Lyse AS (49%) og finske Gasum Oy (51%). Han har i en periode sittet i styret for GC Rieber Industri AS og kommer nå fra styret i GC Rieber Oils AS.

Mer informasjon om styret i GC Rieber AS