Podcast på Polar Queen

GC Rieber Shipping, Maritime Bergen og Bergens Rederiforening arrangerte 20.februar møte om havvind - på dekk på GC Rieber-skipet Polar Queen.

Det var både stormfullt og god stemning da et hundretalls deltakere steg ombord på Polar Queen som ligger til kai i Laksevåg. Det rev godt i teltet som var rigget på dekk for anledningen, og de utdelte sydvestene kunne vel sjelden passet bedre. Det la likevel ingen demper på stemningen og diskusjonene om muligheter og utfordringer knyttet til havvind. Blant annet holdt CCO i GC Rieber Shipping, Christoffer Knudsen, innlegg om reisen fra havbunn til havvind og statssekretær i Olje- og energidepartementet Odd Emil Ingebrigtsen snakket om fremtiden for norsk havvindindustri.

Vår egen CEO Paul-Christian Rieber deltok også i live podcastinnspilling av Sysla-podcasten Det vi lever av sammen med Lars-Henrik Paarup Michelsen i Norsk Klimastiftelse. Sammen diskuterte de fremtiden for norsk havvind og GC Riebers rolle som aktør i havvindindustrien. Dagen ble avsluttet med muligheter for en særdeles luftig tur opp på Polar Queens gangvei.

Hør podcastepisoden Kan havvind redde offshorerederiene her