Våre virksomheter

Polar Onyx

GC Rieber Shipping

GC Rieber Shipping har lang erfaring med virksomhet i krevende farvann, og opererer innenfor segmentene subsea, marin seismikk og is / support. GC Rieber Shipping har hovedkontor og driftsselskap i Bergen, og i tillegg et driftsselskap i Yuzhno-Sakhalinsk (Russland). Selskapet er notert på Oslo Børs med ticker RISH.

 

GC Rieber Compact

GC Rieber Compact

GC Rieber Compact utvikler og produserer "ready to use" ernæringsprodukter som redder liv. Produktene er tilpasset ulike ernæringsbehov og benyttes blant annet i katastroferammede områder i hele verden, samt som nødrasjoner i livbåter.                                                                                                                            

 

GC Rieber Oils

GC Rieber VivoMega

GC Rieber VivoMega er en ledende leverandør av høykonsentrerte Omega-3-oljer til produksjon av ferdigvarer. Produktserien VivoMegaTM tilbyr et bredt spekter av ulike EPA/DHA kombinasjoner med noen av de beste oksidasjons- og miljøparametrene som finnes på markedet.

 

GC Rieber Salt

GC Rieber Salt

GC Rieber Salt leverer et bredt spekter av salt og mineraler i Norden. De betjener industrielle markeder innen fiskeri, næringsmiddel, landbruk, vei og olje-industri.
GC Rieber Chemicals er et 100% eiet datterselskap av GC Rieber Salt, og en stor leverandør av en rekke kjemikalier til industrielle formål.

 

Varmt + Kaldt Sauna

GC Rieber Eiendom

GC Rieber Eiendom er en ledende aktør innen utvikling og drift av næringseiendommer i Bergen. De mest kjente er Solheimsviken Næringspark, Marineholmen Forskningspark og Bontelabo. I tillegg forvalter GC Rieber Eiendom flere tomteområder for fremtidig utvikling.