Fra prosjekt til vedlikehold

Vil du være med å heve standarden for bærekraftig eiendomsutvikling?

I GC Rieber Eiendom arbeider man med eiendom fra A til Å. Selskapet satser stort på bærekraftig områdeutvikling og har som mål å lage områder hvor mennesker vil trives.

En av tingene som gjør GC Rieber Eiendom til en ledende aktør i sin bransje er deres evne til å tenke fremover og ta i bruk innovative løsninger. Dette kan man blant annet se ved hvordan de tar i bruk alternative materialer og andre innovative løsninger for å sikre et lavt klimaavtrykk gjennom hele levetiden til deres bygg.

Å skape et stimulerende miljø for både kunder og andre som benytter GC Riebers områder, er veldig viktig for selskapet. Oppbygging og tilrettelegging for samhandling mellom selskaper med komplimenterende kompetanser er viktig for selskapet. Her kan vi blant annet nevne Innovasjonsdistriktet i Solheimsviken og den Marine Klyngen på Marineholmen.

Kundetilfredshet er veldig viktig for GC Rieber Eiendom, og selskapets driftsavdeling har en viktig oppgave med å ivareta den daglige forvaltingen av våre områder. Den tette kontakten mellom selskapet og leietakerne er en viktig del av selskapets forretningsmodell og har vært avgjørende for at GC Rieber Eiendom 10 år på rad har stukket av med seieren i merkevareundersøkelsen «Eiendomsbarometeret»

I GC Rieber Eiendom kan man blant annet arbeide innen:

  • Prosjektering og utbygging
  • Marked
  • Forretningsstøtte
  • Drift og forvaltning
keyboard_arrow_up