Ny CFO &
Investment Director

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Espen Aanderud har blitt ansatt som ny CFO & Investment Director i GC Rieber AS.

Espen kommer fra en stilling som leder av SR-Bank Consulting og vil spille en viktig rolle i GC Rieber Gruppens strategiske satsning på bærekraftig forretningsutvikling.

I denne nyetablerte lederrollen vil Espen blant annet ha ansvar for økonomisk- og finansiell styring, eieroppfølging av porteføljeselskapene og forvalting av GC Rieber Gruppens overskuddslikviditet.

Med erfaring fra, blant annet, oppbygging av rådgivningsavdelingen til SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner AS, ulike forbedringsprosjekter, verdsettelser, M&A, due dilligence, transaksjonsstøtte og finansiell rapportering, er vi sikker på at Espen vil bidra med viktig kompetanse for at GC Rieber Gruppen skal nå sine ambisiøse målsetninger.

Utover jobben i SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner AS har Espen hatt ulike roller i Statoil (Equinor), EY, Bridgehead Vest og KPMG. I tillegg, har flere av GC Riebers ansatte fått arbeide med Espen da han i 2022 var innleid som konstituert CFO i porteføljeselskapet GC Rieber Compact. Våre positive opplevelser fra denne tiden gjør oss sikker på at Espen er en god match for GC Rieber, og vi ser frem til at han er på plass her i Solheimsviken fra 1. februar 2024

keyboard_arrow_up